84-годишната Джейн Фонда: С възрастта сексът става по-добър

В момента актрисата описва личния си живот с думата „соло“
Обновена: 23 юли 2022 16:41 | 23 юли 2022 16:40, Александър Попов
49
84-годишната Джейн Фонда: С възрастта сексът става по-добър
Снимка: БГНЕС/ЕПА

84-годишната Джейн Фонда няма нищо против да говори откровено. Тя даде интервю за радио шоуто на Анди Коен като звездата отговори на въпросите на водещия за секса в зряла възраст.

В момента актрисата описва личния си живот с думата „соло“, но на въпроса на Коен дали е вярно, че сексът става все по-добър с годините, тя отговори утвърдително:

„Мисля, че е. Струва ми се, че с възрастта жените престават да се страхуват да говорят за това, което искат. Знаете ли, ние губим толкова много време, само защото не искаме да кажем директно: "Чакай малко, чакай, по-бавно. И малко наляво." Е, виждате ли, никога не ни се иска да кажем това. Но когато остарееш, вече си мислиш: „Е, да, знам какво искам, дай ми каквото искам“.

Фонда, която стана известна през 60-те години, а през 80-те беше смятана за "кралицата на аеробиката", продължава редовно да се снима за лъскавите издания,.

В наскорошно интервю Джейн каза: „Знам, че звучи странно, но остаряването е страхотно. Поне определено е по-добре от алтернативата - да умреш”.

Звездата каза, че се е "чувствала по-стара на 20" и в младостта хората, според нея, имат много повече трудности. Не могат да решат какво искат да правят, какво искат от живота:

”Сега е по-лесно, казваш си: „О, вече имах всичко и изобщо не ми пука.“ Ти си много по-спокоен, по-дружелюбен към света, като цяло по-щастлив. И вие разбирате добре кое има значение и кое не, така че не мъкнете целия този допълнителен багаж със себе си “, твърди актрисата.

Фонда беше омъжена три пъти. Преди пет години тя се раздели с приятеля си, музикалния продуцент Ричард Пери, с когото прекара осем години. След това актрисата каза, че е "зарязала срещите" и е щастлива сама./БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още по темата: джейн фонда
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
5
 
4
 
! Отговори
Мухаха преди 1 година
Сексът на тези години за жените е добър ЕДИНСТВЕНО с 20 годишни момченца ... както и за мъжете на тези години с 20 годишни момиченца .... Я съберете Джейн Фонда с Джо Байдън и на сутринта ги попитайте как е бил сеексът между тях ? Ахахахаха.
33
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе някой да не си мисли, че само жените остаряват? А нещо за мъжете да коментираме? Те не се ли променят или умират млади, красиви и здрави на 90? Сексът носи радост на всяка възраст, стига да поискаш.
32
12
 
13
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Не я слушайте Джейн.Плющете докато сте млади.
31
17
 
15
 
! Отговори
С възрастта преди 1 година
сексът става по-добър с млади моми зажадняли за стари кочове
30
6
 
1
 
! Отговори
жена преди 1 година
До Анонимен 36 Абсолютно си прав!
29
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пълни глупости. Не разбирам защо ни тикат мнението на тези тъпaнapcки актьори, повечето от които имат едва завършено средно образование. Точно при жените вaгината атрофира след менопаузата - нейната плътност, еластичност и какво ли не, може да намери в нета много информация. Бактъм от тези холивудски пpocтаци!
28
6
 
4
 
! Отговори
Брех, брех преди 1 година
Малееей, тази каква марка лубрикат използва?
27
4
 
7
 
! Отговори
а преди 1 година
същата стаия я имаше преди няколко години със същия апломб....ще изчакат няко друга година и ако не умре пак ще я изтипосат като прясна нечувана новина...
26
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е всъщност драмата на жените. С възрастта апетитът се запазва, както и възможността, а мъжете след 35 залязват. Затова е естествено жените да търсят по-млади мъже за връзка.
25
7
 
8
 
! Отговори
toti преди 1 година
Това черво няма изтъркване,както и езика не губи вкус до смъртта ха ха
24
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
хамериканската Лили...
23
7
 
18
 
! Отговори
абе преди 1 година
какво ли ше е ако баба лили почне да разказва ?!
22
5
 
21
 
! Отговори
Емиии… преди 1 година
Да поизчака да стане поне на стотина, че да й бъде още по-хубаво, закъде бърза, няма даже и 90.
21
2
 
14
 
! Отговори
мдааа преди 1 година
с нетърпение ше чакам мая общата да заговори за секса на стари години .
20
6
 
13
 
! Отговори
господин петров преди 1 година
За нея е по-лесно. Тя е богата, известна, наистина е имала всичко. Както да кажат "обикновените" хора?
19
0
 
15
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
и за да не си помисли некой че съм злобар,ще уточня:..-Става въпрос ЗА СТАРЕЕНЕТО,НЕ за самата Джейн...Но като стана дума,сега ще си пусна "Кет Балу"../за кой ли път/...Препоръчвам ви го..За да видите истинската Фонда.
18
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази съвсем е изплискала легена. И не е само тя. Има едно човече, което се здрависва с въображаеми присъстващи и даже казват за него, че живее в бялата къща и бил даже президент, но не знам дали то знае. Геронтофилията е завладяла САЩ.
17
6
 
38
 
! Отговори
Samosval преди 1 година
Макрон да не я налази.
16
17
 
18
 
! Отговори
Щерю преди 1 година
Дърта чанта изкуфяла...
15
14
 
5
 
! Отговори
Американ преди 1 година
Изменничката Фонда.. Ако беше в СССР, НРБ и подобни нямаше да я има от 40+ години..